ECTS-database Plantijn Hogeschool
  
 

1 Voedings- en dieetkunde - 1VD - Onderdelen - Basislab anorganische chemie
  

Component behoort tot O.O.: Algemene chemie
Afstudeerrichting: VD:Voedings- en dieetkunde
Code: 10135
Academiejaar: 2010-2011
Type: kernondersteunend
Niveau: inleidend
Programmajaar: 1
Periode binnen het modeltraject: Periode 2
Aantal studiepunten: nvt
Wegingscoëfficient: 40
Totaal aantal contacturen: 33
Totaal studietijd: 72,8
Deeltijds programma: deel 2
Vrijstelling of overdracht: niet mogelijk
Onderwijstaal: Nederlands
Lector(en): Dhont Karin


 

KORTE OMSCHRIJVING

zie deelfiche 'Chemie 2'


COMPETENTIEGERICHTE LEERDOELEN
 Dit opleidingsonderdeel draagt in het bijzonder bij tot het realiseren van volgende opleidingsdoelen (eindtermen)

Algemene competenties

    Algemene beroepsgerichte competenties
      Beroepsspecifieke competenties

        SPECIFIEKE DOELSTELLINGEN
        LEERINHOUDEN

        zie deelfiche 'Chemie 2'


        STUDIEMATERIAAL

        WERKVORMEN
        Soort werkvorm uren  

        %

        hoor- en werkcolleges:

        4

         lesuren

          04,94

        practicum en oefeningen:

        28

         lesuren

          34,57

        vormen van groepsleren:

        0

         lesuren

          00,00

        studietijd buiten contacturen:

        48

         klokuren

          59,26

        Verdere toelichting:
        .


        EVALUATIE

        Eerste examenperiode

        zie deelfiche 'Chemie 2'


        tijd voor examinering
        uren
        1

        %
         
         01,23

        Tweede examenperiode

        zie deelfiche 'Chemie 2'