1 Voedings- en dieetkunde - 1VD - Onderdelen - Basislab anorganische chemie |
|
|
|
Component behoort tot O.O.: |
Algemene chemie |
Afstudeerrichting: |
VD:Voedings- en dieetkunde |
Code: |
10135 |
Academiejaar: |
2010-2011 |
Type: |
kernondersteunend |
Niveau: |
inleidend |
Programmajaar: |
1 |
Periode binnen het modeltraject: |
Periode 2 |
Aantal studiepunten: |
nvt |
Wegingscoëfficient: |
40 |
Totaal aantal contacturen: |
33 |
Totaal studietijd: |
72,8 |
Deeltijds programma: |
deel 2 |
Vrijstelling of overdracht: |
niet mogelijk |
Onderwijstaal: |
Nederlands |
Lector(en): |
Dhont Karin
|
|
KORTE OMSCHRIJVING
|
zie deelfiche 'Chemie 2'
|
COMPETENTIEGERICHTE LEERDOELEN
Dit opleidingsonderdeel draagt in het bijzonder bij tot het realiseren
van volgende opleidingsdoelen (eindtermen)
|
Algemene competenties
|
|
Algemene beroepsgerichte competenties
|
|
Beroepsspecifieke competenties
|
|
SPECIFIEKE DOELSTELLINGEN
|
|
|
LEERINHOUDEN
|
zie deelfiche 'Chemie 2'
|
STUDIEMATERIAAL
|
|
WERKVORMEN
|
Soort werkvorm
|
uren
|
|
%
|
hoor- en werkcolleges:
|
4
|
lesuren
|
04,94
|
practicum en oefeningen:
|
28
|
lesuren
|
34,57
|
vormen van groepsleren:
|
0
|
lesuren
|
00,00
|
studietijd buiten contacturen:
|
48
|
klokuren
|
59,26
|
Verdere toelichting:
.
|
EVALUATIE
|
|
Eerste examenperiode
|
zie deelfiche 'Chemie 2'
|
tijd voor examinering
|
|
Tweede examenperiode
|
zie deelfiche 'Chemie 2'
|
|
| |
|