ECTS-database Plantijn Hogeschool
  
 

2 Voedings- en dieetkunde - 2VD - Onderdelen - Voedingswetenschappen 3
  

O.O. heeft componenten: Ja
O.O. bestaat uit componenten Sportvoeding
Voeding doorheen de levensloop
Voeding in specifieke omstandigheden
PVO en consultatietechnieken
Afstudeerrichting: VD:Voedings- en dieetkunde
Code: 20160
Academiejaar: 2010-2011
Programmajaar: 2
Periode binnen het modeltraject: Periode 4-6
Aantal studiepunten: 6
Wegingscoëfficient: 6
Totaal aantal contacturen: 70
Totaal studietijd: 156
Examencontract: mogelijk
Deliberatie: mogelijk
Vrijstelling of overdracht: mogelijk
Lector(en): Aerts Ingrid
De Ridder Inge
Geys Kim
Hertogen Marina


 


COMPETENTIEGERICHTE LEERDOELEN
 Dit opleidingsonderdeel draagt in het bijzonder bij tot het realiseren van volgende opleidingsdoelen (eindtermen)

Algemene competenties

    Algemene beroepsgerichte competenties
      Beroepsspecifieke competenties

        SPECIFIEKE DOELSTELLINGEN
        Alle info zie ECTS-fiches van de componenten.

        VEREISTE BEGINCOMPETENTIES
        Opleidingsonderdelen waarvoor voorafgaand credits dienen behaald te zijn
        1ste jaar of voedingswetenschappen 1, voedingswetenschappen 2, biomedische wetenschappen 1, voedingsmiddelentechnologie

         


        Opleidingsonderdelen die vooraf dienen gevolgd te zijn
        geen
        Andere begincompetenties