ECTS-database Plantijn Hogeschool
  
 

3 Voedings- en dieetkunde - 3VD - Onderdelen - Klinische diëtetiek
  

O.O. heeft componenten: Ja
O.O. bestaat uit componenten Klinische voedingszorg
Experimenteel kooklab
Klinische diëtetiek - casuïstiek
Afstudeerrichting: VD:Voedings- en dieetkunde
Code: 30106
Academiejaar: 2010-2011
Programmajaar: 3
Periode binnen het modeltraject: Periode 7
Aantal studiepunten: 7
Wegingscoëfficient: 7
Totaal aantal contacturen: 79
Totaal studietijd: 182
Examencontract: niet mogelijk
Deliberatie: mogelijk
Vrijstelling of overdracht: mogelijk
Lector(en): Adam Marleen
Meeusen Marijke
Van Laer Sofie


 


COMPETENTIEGERICHTE LEERDOELEN
 Dit opleidingsonderdeel draagt in het bijzonder bij tot het realiseren van volgende opleidingsdoelen (eindtermen)

Algemene competenties

    Algemene beroepsgerichte competenties
      Beroepsspecifieke competenties

        SPECIFIEKE DOELSTELLINGEN
        Alle info zie ECTS-fiches.

        VEREISTE BEGINCOMPETENTIES
        Opleidingsonderdelen waarvoor voorafgaand credits dienen behaald te zijn
        2de jaar of voedingswetenschappen 3, algemene diëtetiek, kooklab 2
        Opleidingsonderdelen die vooraf dienen gevolgd te zijn
        geen
        Andere begincompetenties